Factura electrònica, certificat i signatura digitals.

La factura electrònica obligatòria és una de les grans reformes que els treballadors per compte propi (autònoms) hauran d'afrontar en els propers anys. Es tracta d'una de les novetats incloses dins de la “Llei Crea y Crece”, aprovada pel Congrés dels Diputats el 30 de juny passat i publicada al BOE el setembre de 2022.  Aquesta normativa obligarà a tots els autònoms i empreses a expedir i emetre factures utilitzant eines digitals, per garantir així una traçabilitat més gran i un control dels pagaments.

 

La factura electrònica entrarà en vigor el 2023 per a tots els autònoms o empreses que tinguin una facturació superior a 8 milions d'euros anuals. La resta d'autònoms i empreses (facturacions inferiors a 8 milions d'euros) tindran de marge fins al 2025 per emetre totes les factures en format electrònic.

 

Contingut del curs:

El certificat digital, la signatura digital, com realitzar un tràmit i la notificació electrònica. A càrrec d’Eva Font, Tècnica TIC i Transparència de l’Ajuntament de Manlleu.

La factura electrònica: procés, requisits i solucions gratuïtes. A càrrec de Pilar Raurell, Tècnica d’Empresa i Comerç de l’Ajuntament de Manlleu

  -Normativa sobre facturació electrònica

 -Contingut de la factura

 -Formats de les factures electrònica XML (format facturae)

 -Eines gratuïtes o de baix cost per facturar electrònicament

 

La formació és presencial i es farà al LAB COWORKING- Carrer Prior Tarafa, 11 de Manlleu (costat escola de Gràcia)


Dates:19 d'abril Horari:De 15 a 17 Adreçat a:Pimes i persones autònomes

Comparteix