Your address will show here +12 34 56 78
Actualitat

Durant les setmanes de Nadal i Reis el Lab Manlleu estarà tancat. Els i les coworkers seguiran treballant amb normalitat però no hi oferirem els serveis d’atenció a empreses i persones emprenedores per part de l’equip de l’OPE.

Qualsevol empresa que necessiti atenció o assessorament, pot dirigir-se a l’OPE a l’Edifici Can Puget o bé a través del correu ope@manlleu.cat o al telèfon 93 851 50 22. L’OPE només es tancarà els dies festius i els dies 24 i 31 de desembre.

A continuació mostrem els horaris i dies de tancament de tots els serveis de l’OPE per a les properes setmanes:

0

Uncategorized

El dijous 19 de setembre, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull una nova sessió de The English Network. Un format de trobades gratuïtes que tenen com a objectiu ampliar la xarxa de contactes fent servir l’anglès.

Per participar no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar-hi i d’agafar confiança amb l’ús de l’idioma.

Per a més informació i inscripcions escriviu a lab@manlleu.cat o bé truqueu al 93 782 71 61.

0

Actualitat

El proper dijous 20 de juny, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull la primera sessió de The English Network. Aquest és un format de trobades tritrimestrals gratuïtes que tenen com a objectiu que les persones assistents puguin ampliar la seva xarxa de contactes mentre prenen un cafè i agafen confiança parlant en anglès.

Aquestes sessions reformulen una proposta anterior, l’English Lab, en què es donava unes petites píndoles de llengua anglesa que podien servir d’utilitat a persones empresàries i autònomes. El nou format posa l’èmfasi en les relacions entre les persones participants, el networking, per tal d’establir nous contactes per compartir idees i projectes. No obstant això, manté l’afegit de la llengua anglesa com un element atractiu i novedós en aquest tipus de trobades.

Per participar-hi no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar-hi i de practicar en un ambient distès.

Aquesta és una proposta sorgida de diferents coworkers que treballen al Lab Manlleu i coordinada conjuntament per l’equip de l’OPE Manlleu, qui gestiona l’espai de Coworking.

Les trobades es faran un cop al trimestre, sempre de 8 a 9, un horari pensat per poder desenvolupar la trobada sense trencar el ritme de feina d’aquell dia. Les properes trobades es faran els dies 19 de setembre i 12 de desembre.

L’accés és gratuït i les persones interessades es poden adreçar al Lab Manlleu per inscriure’s o demanar informació

0

Actualitat

Et convidem el dijous 30 de maig, a les 18.30h, a la celebració del SEGON ANIVERSARI del Lab. Espai Coworking Manlleu.

Farem un brindis i coneixeràs les persones que hi treballem: coworkers i personal tècnic de l’OPE.

I a partir de les 19.30h farem una dinàmica de Networking a càrrec de Llorenç Martin, de Nextway. Una pista: porta força targetes!

Ens agradaria que vinguessis a compartir aquesta vetllada amb nosaltres. Per a una millor previsió, t’agrairem que confirmis assistència escrivint un correu a lab@manlleu.cat

0

Actualitat

El proper dijous 28 de febrer, el Lab Manlleu acull el segon English Lab, les sessions de conversa empresarial i Networking en anglès que porten a terme conjuntament l’equip del Lab i coworkers de l’equipament.

En aquesta segona sessió es farà un Elevator Pitch: donarem pautes per presentar el projecte o empresa en menys d’un minut, en aquest cas en anglès.

L’activitat es farà de 8 a 9 del matí i l’assistència és gratuïta. Després d’una breu introducció les persones que hi participin posaran en pràctica els consells compartint-ho amb la resta. A les 9 les persones podran tornar a la seva jornada laboral o bé quedar-se una estona més fent cafè i seguint aprofundint en el Networking.

Si esteu interessats en participar-hi, poseu-vos en contacte amb el Lab Manlleu:

C/Prior Tarafa, 11
93 782 71 61
Lab@manlleu.cat

0

PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS