Actualitat

L’OPE continua al costat de la ciutadania, les empreses i professionals del territori

Tot i les mesures que s’han hagut de prendre per tal de prevenir el contagi i propagació del Coronavirus Covid-19 a Manlleu i a tot el país, des de l’equip polític i tècnic de l’OPE Manlleu seguim treballant per donar resposta a les necessitats de les empreses, professionals i la ciutadania en aquests moments difícils.

La situació d’emergència que ha provocat el Covid-19 ens ha portat a tancar tots els equipaments i posposar totes les activitats, reunions i formacions que requereixen el contacte presencial. No obstant això, els diversos equips de professionals de l’OPE (servei d’empresa i emprenedoria, serveis d’ocupació i formació, servei de fires i mercats) segueixen teletreballant per tal de mantenir el servei i continuar treballant en els serveis i projectes.

En aquest sentit, seguirem atenent les vostres necessitats per via telemàtica o telefònica i seguirem informant a través dels canals al nostre abast. No dubteu a fer arribar qualsevol consulta, informació o assessorament.

Vies de contacte i canals de comunicació

Us podeu comunicar amb nosaltres a través de les següents vies de contacte:

Per part nostra, seguirem informant-vos a través dels nostres canals de comunicació.