Actualitat

El Lab Manlleu inicia les seves sessions de The English Network

El proper dijous 20 de juny, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull la primera sessió de The English Network. Aquest és un format de trobades tritrimestrals gratuïtes que tenen com a objectiu que les persones assistents puguin ampliar la seva xarxa de contactes mentre prenen un cafè i agafen confiança parlant en anglès.

Aquestes sessions reformulen una proposta anterior, l’English Lab, en què es donava unes petites píndoles de llengua anglesa que podien servir d’utilitat a persones empresàries i autònomes. El nou format posa l’èmfasi en les relacions entre les persones participants, el networking, per tal d’establir nous contactes per compartir idees i projectes. No obstant això, manté l’afegit de la llengua anglesa com un element atractiu i novedós en aquest tipus de trobades.

Per participar-hi no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar-hi i de practicar en un ambient distès.

Aquesta és una proposta sorgida de diferents coworkers que treballen al Lab Manlleu i coordinada conjuntament per l’equip de l’OPE Manlleu, qui gestiona l’espai de Coworking.

Les trobades es faran un cop al trimestre, sempre de 8 a 9, un horari pensat per poder desenvolupar la trobada sense trencar el ritme de feina d’aquell dia. Les properes trobades es faran els dies 19 de setembre i 12 de desembre.

L’accés és gratuït i les persones interessades es poden adreçar al Lab Manlleu per inscriure’s o demanar informació

Author


Avatar