Actualitat

English Lab: sessions de Networking en anglès

El proper dijous, 31 de gener, de 8 a 9h, el Lab Manlleu enceta les sessions de networking en anglès English Lab. Un espai mensual on es donaran eines i consells per aplicar l’anglès en el dia a dia de les empreses. Les sessions seran d’una hora on es treballaran diferents temes de l’idioma per després posar-los en pràctica fent Networking amb la resta d’assistents.

Les sessions d’English Lab estaran conduïdes per coworkers de l’espai. Aquestes sessions recuperen el format i horari de la jornada de cafè-networking que es va fer el mes de desembre, on Llorenç Martín de Nextway va ensenyar com presentar de forma eficaç una empresa en menys d’un minut. Ara s’hi incorpora l’interès per la llengua anglesa, un element que pensem que pot ser d’interès per a les empreses del territori.

Conservem horari i durada, (de 8 a 9 del matí), un element que va ser molt valorat per les persones assistents a la jornada ja que els permetia participar-hi sense trencar la jornada laboral.

Convidem a empresaris i empresàries de Manlleu a participar en aquesta proposta original: l’últim dijous de cada mes, de 8 a 9h, English Lab!

English Lab.
Primera sessió: dijous, 31 de gener. 8 h
Lab Manlleu. Espai de Coworking. C/Prior Tarafa 11
Informació i inscripcions – 93 782 71 61 | lab@manlleu.cat