Actualitat

El Lab Manlleu al ‘Fem Xarxa’ de Ràdio Manlleu

El passat 14 d’octubre vam parlar del Lab Manlleu. Espai de Coworking al programa Fem Xarxa de Ràdio Manlleu. En aquest espai setmanal, impulsat per l’equip de l’OPE Manlleu cada setmana es plantegen diversos temes de la promoció econòmica del municipi.

Dimecres 14 van dedicar un dels temes del dia al Lab Manlleu. Hi va participar l’Olga Cabezas, una de les tècniques de l’OPE que estan al capdavant del Lab, i en Llorenç Martín, un dels coworkers de l’espai. Es va parlar de com funciona l’espai, quines avantatges proporciona a les persones usuàries el format de coworking i vam conèixer el treball d’en Llorenç al capdavant de la seva empresa, Nextway.

El Fem  Xarxa s’emet cada dimecres en directe de 13:30 a 14h i es repeteix els dijous a les 19:30h.

També podeu escoltar els àudios a l’apartat d’Ivoox de Ràdio Manlleu: