Actualitat

Posa’t les piles! Sessió formativa amb Nextway

El proper Dissabte 8 de setembre, el Lab Manlleu acull una sessió informativa a càrrec de Llorenç Martin, Coworker del Lab Manlleu. Us hi voleu inscriure? Aquí teniu la informació per tal que us hi pogueu inscriure!

Després de gaudir d’un merescut temps de descans, és hora de posar-se en marxa.

Segur que has pogut gaudir de les vacances, descansar, reflexionar i has començat a pensar en varis propòsits per aquest inici de la temporada.

Normalment durant els períodes de descans en replantegem possibles canvis personals o professionals i aprofitem el Setembre per voler-ho fer coincidint amb l’inici escolar. 

Habitualment la majoria d’objectius que ens proposem són declaracions d’intencions i fracassen degut a que no establim un pla d’acció real, o bé que volem aconseguir moltes coses a la vegada i al final no en fem cap.

Tenim una bona noticia per tu! el Dissabte 8 de setembre tens l’oportunitat de gaudir d’una jornada de 2h a on posaràs la intenció real en allò que t’has proposat.

T’emportaràs un pla d’acció per poder fer realitat el teu propòsit i que no quedi en una declaració d’intencions.

No deixis passar l’oportunitat de viure l’experiència, aconseguint allò que vols fer!
Les inscripcions les pots fer de la manera que sigui més fàcil per tu, per WhatsApp al telf 696 928 819 o per e-mail info@nextway.cat.

T’esperem el pròxim dia 08 de Setembre a les 10:00h, al Lab. Espai Coworking Manlleu (Carrer del Prior Tarafa, 11, 08560 Manlleu, Barcelona)
Qualsevol consulta estem a la teva disposició!

Author


Avatar