Actualitat

La primera fira de formació de proximitat d’Osona


L’empresa TOT CURSOS allotjada al Lab Manlleu, editora de la revista i web especialitzats en formació, amplia els seus serveis i organitza un gran esdeveniment. LA FIRA DE TOT CURSOS. Què és aquesta fira? És el saló de la formació, primer i únic a la comarca, on poder conèixer i provar la millor formació de proximitat. És una fira adreçada a gent de totes les edats i interessos, sempre relacionats amb el món de la formació. La fira ofereix un tastet de cursos i tallers per tal que les persones assistents puguin viure i descobrir en primera persona la formació els interessa.

La fira tindrà lloc a la plaça Fra Bernadí de Manlleu el diumenge 10 de juny, i es podrà visitar de les 10 a les 7 de la tarda. L’entrada és totalment gratuïta, així com les activitats, demostracions i tallers que s’hi faran. Dies abans de la fira, publicarem els horaris per tal que les persones interessades puguin reservar la seva participació en el taller que els interessa, i d’aquesta manera evitar quedar-se sense plaça.

Tallers, jocs, concursos, xerrades, exhibicions i moltes altres activitats són les que es trobaran les persones assistents a la fira, per d’aquesta manera poder viure i experimentar de primera mà noves experiències i aprenentatges. Per exemple, provar una bicicleta de trial, participar en un taller de robòtica, preparar una recepta de cuina energètica, practicar anglès en un meet up i moltes activitats diferents per gaudir i trobar què és el que més t’agrada. En definitiva, un tastet de cursos i emocions per a petits i grans!

Per més informació sobre les activitats, horaris i característiques de LA FIRA DE TOT CURSOS podeu trucar al telèfon 663 01 99 14 o enviar un correu a fira@totcursos.cat. Aquesta és una fira organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu.