Actualitat

1r aniversari del Lab Manlleu. Espai de Coworking

El proper dijous 31 de maig, a partir de les 19h, el Lab. Espai Coworking Manlleu acollirà un acte de celebració del seu primer aniversari.

L’acte està obert a tothom i vol ser una trobada de tots aquells que han fet possible el Lab Manlleu: des de les persones que van participar en el procés de creació fins als actuals coworkers, passant per empresaris i usuaris de l’espai i també eel personal tècnic de l’OPE.

Obriran l’acte Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica, Joventut i Indústria. A continuació els protagonistes seran els coworkers que actualment estan instal·lats a l’espai. Explicaran el seu projectes empresarial i com els ha beneficiat el fet de cotreballar en un espai com aquest.

Us convidem a acostar-vos i fer una copa de cava per celebrar aquest primer any del Lab.

Primer aniversari Lab Manlleu
Dijous, 31 de maig. 19 h
Lab. Espai Coworking
C/Prior Tarafa 11
93 782 71 61 | lab@manlleucat

Author


Avatar